tirsdag 26. juni 2012

Andelva

Ta en titt på dette for å se hva barndommens elv Andelva har å by på.

6 kommentarer:

 1. Hei. Ser at du har pers på mort ifra Andelva? Lyst til å røpe på hvilket strekke dette var? Hittil har vi bare funnet en god plass som har levert mort på en anstendig størrelse(toppfisken 720 gram). Mvh Kjell-Arne i SFK- Eidsvollingen.

  SvarSlett
 2. Rett nord for Nygårdsbrua, på vestsida av elva. Det var mer en tilfeldighet en målretta fiske er jeg redd, men likefullt en stor mort. Hvordan opplever du fisket i Andelva nå? Er det håp i hengende snøre?
  Veit ikke om du har lest denne... '
  http://teamwiikern.blogspot.no/2012/05/barndommens-elv.html

  SvarSlett
 3. Ok, er en veldig fin mort det da. Jeg har aldri fisket på det strekket der men driver å vurderer å satse fra nygårdsbrua og oppover mot demningen på oversiden av Bøn stadion. Har litt trua på at det kan være et godt abbor-strekke. Men er det mange år siden du fikk mort ved nygårdsbrua eller? Kanskje det også kan være en plass å satse litt på etter stor mort. Jeg opplever fisket i Andelva som veldig vanskelig, krevende og utilgjengelig men at man kan få stor fisk ( type Specimenfisk) av mange av de forskjellige artene som går der.

  SvarSlett
 4. Morten var flott den, men det er mange år siden ja, (20). I den spede ungdommen fikk jeg brukbart med fin abbor i det bassenget, men har ikke fisket der på flere år. Tenkte å forsøke jiggen/ dropshot-fiske i sommer. Er overbevist om det samme som deg, at det finnes veldig store eksemplarer i elva.

  SvarSlett
 5. Det er såpass lenge siden ja ;)Ja, jeg har veldig trua på det det strekket og har selv tenkt til å ta meg noen turer der med jiggstanga. Du får legge ut en rapport på bloggen hvis det blir noe.

  SvarSlett
 6. De få fisketurene man får, blir dokumentert ja...

  SvarSlett