torsdag 3. februar 2011

Gammelt fiskeutstyr

Denne er unavnet, og er ca 3,5 cm lang.

Denne sluken heter Fiskeprinsen nr.405 og er ca 8,5cm lang og buet.

Denne spinner heter Spin-Hook fly og minner mye om den legendariske Flyspoon.

Her er det en serie sluker i forskjellig størrelse. Fra 3,5 cm til 8,5

Her er en kobbersluk uten navn. Husker jeg fikk en liknende av den gamle naboen min på Bøn. Betan. Han hadde lagd den av en kobberskje.


Har ryddet litt i sakene mine og kom over noe flott jeg ervervet for en god stund tilbake. Så vidt jeg veit er alt dette fra P. Tvedt fra Os utenfor Bergen. Flotte sluker og spinnere. Har blant annet en boks med ti Coloradospinnere i orginalemballasjen. Det som ligger helt til venstre på fellesbildet er modeller man formet slukene med.

4 kommentarer:

 1. fiskeutstyr, Kveiteline, fiskelys, fiskekroker, havfiske, fiskeredskap, kveitefiske, fiskesene, fiskesnøre, linehaler, linespill, forsyn, fiskeri, skrei, torskeline, Torskefiske, Lofottorsk, Monofil, Makrellfiske, Sjarkfiske, Krabbefiske, Flyndrefiske, Sjark fiske, monofilament, krok, Linekurver, selvlysende perler, Fiske Biter, agn, linefiske, snueree, kunstig agn, fiskesene, snuere fiske, syrefaste fiskekroker, yrkesfiske, kveitefiske, kveiteline, fiskeredskap

  SvarSlett
 2. Hei. Jeg har fått utrolig mye hjelp her inne på forumet, på ting jeg har hatt spørsmål om (tusen takk for det), så jeg prøver meg igjen. :D Har arvet endel gamle saker og ting, og denne gangen lurer jeg på, om det er en eller annen som vet om det er marked for gammelt fiskeutstyr, bla. gamle forseggjorte sneller?
  Finnes det noen som samler på slike ting?
  Er det et forum for spesielt interesserte f.eks.? Myge, du som er i bransjen, og har hjulpet meg mye, kanskje du vet? Tusen takk på forhånd.

  SvarSlett
 3. Fant denne oversikten på internett. Det viser hva en kan bruke til agn for forskjellig fisk. Den er vel ikke perfekt (jeg har fått hai på reke), men kan hjelpe.

  SvarSlett
 4. hallo er det noe du skal selge eg samler på gamle sluker fra Norge og har en god del fra os Tvedt er intressert i det som former sluker

  SvarSlett